nedelja, 6. maj 2007

angelske karte in dež


nazaj iz planin. živa in zdrava. samo malo kašljam.


bom dala kako fotko gor, samo da jih dobim...bom povedala, kako je luštn blo...

MEANWHILE...
do takrat pa.....

bom samo mal napisala, da ne maram dežja. pa naj bo prečiščevalen, irigatoren, simbolno prikladen, poststrukturalistična katarzična bomba ali pa kar kol kmetijsko ugodnega... jest ga ne maram. zame je samo oviralen in nerviralen in jebalen.

ker se potem zmeraj nekaj najde, kar je treba narest.

zdele recimo se že celo dopoldne ubadam s prevajanjem neke knjige o angelskih kartah. o branju angelskih kart. za prevod bom najbrž dobla en bohlonej. pa to ni tak problem. problem je, ker je knjiga toooolk mimo, da ne samo da ni za prevest, za v karanteno je. uno ta hudo. iz filma.


jest pa duhovne scene nismo na ti...


in pol je še en problem:

ta dotična oseba, ki se ubada s tem prerokovanjem in duhovnostjo, je daleč od tega, da bi jo angeli božali vsak noč.

to je najbolj zafučoprdopatena prfoksa, kar si jo lahko nekdo, ki je v časih, ko posilstva na wc-jih še niso bila dovoljena, hodil na osnovno šolo. uči, sej ne bi človek verjel, matematiko. je kolerik, nima še kolere, ima pa vsakdanje napade migrene in histerije. no, te zadnje samo ob četrtkovih sestankih. v zvezke za pohvale in pritožbe o učencih piše policijska poročila, tipa: "23.3. 2007 se je n.n. zapletel v verbalni konflikt z v.v., ki mu je prej odvzel pisalo zelene barve..." šolski pravilnik ima v malem prstu, ki je kar obilen, tako kot vsi deli njenega telesa, ampak to samo zato, ker ima težke kosti.

skratka, zdi se i, da bodo rabl kramp pa lopate, da bodo skopali jarek za tisto "belo svetlobo, ki se pretaka po telesu, kadar stopiš v kontakt s svojimi angeli" (str. 3)...

samo, je pa tudi res, da ni na meni, da bi sodila.


VESEL DOGODEK:

Bina, moja bivša soseda in sosprehajalka in novopečena kamničanka, je rodila bikca Tineta. No, to se mal čudno sliši. Bik je samo po horoskopu. Drugače je pa bodoči darkerček in skuliran tip, ki ve, kdo je Balašević in zna na pamet tudi kako njegovo. Ker mu mama stalno lomi bagrenje(al kaj že...)

Ni komentarjev: